Külföld

Videón, ahogy élő adásban rosszul lett a műsorvezető

rtl.hurtl.hu

2024. április 27. 15:44

Az 56 éves Rageh Omaar az eset után orvosi ellátást kapott, de további információkat nem árultak el az állapotáról. Azt sem tudni, hogy pontosan mi okozta a rosszullétet.

Élő adásban lett rosszul a brit ITV News műsorvezetője, aki láthatóan egyre nehezebben tudta felolvasni az egyik műsor promóját – írta a BBC.

A csatorna tájékoztatása szerint az 56 éves Rageh Omaar az eset után orvosi ellátást kapott, de további információkat nem árultak el az állapotáról. Azt sem tudni, hogy pontosan mi okozta a rosszullétet.

Rageh Omaar az ITV News nemzetközi ügyekkel foglalkozó szerkesztője, korábban a BBC külföldi tudósítója volt. „Tisztában vagyunk vele, hogy a nézők aggódnak Rageh Omaar miatt” – mondta az ITV News szóvivője, megköszönve a jókívánságokat. 

A szomáliai születésű Rageh Omaar 1991-től szabadúszó tudósítóként dolgozott Etiópiában, majd 1997-től a BBC-nek dolgozott a jordániai Ammanból. 2003-ban vált ismertté, amikor az iraki háborúról tudósított a BBC-nek. Jelenleg az ITV News külpolitikai szerkesztője és műsorvezetője. 


Nyitókép: ITV News

#Külföld#rosszullét#itv#műsorvezető#élő adás

Címlapról ajánljuk